De ce să aleg un flyer?

Flyerele sunt importante în marketing. Deși trăim într-o epocă de publicitate de înaltă tehnologie, flyerul este încă un instrument de promovare neprețuit.

Există un motiv pentru care am folosit aceeași tehnică de publicitate de secole. Flyerele funcționează! Indiferent dacă sunteți profesor de yoga, organizator de călătorii sau antreprenor, flyerele reprezintă o modalitate eficientă de a vă transmite mesajul.

Iată câteva motive pentru care sunt importante în marketing.
• este o opțiune cu cost redus
• au impact puternic
• oamenii preferă lucrurile tangibile
• flyerele fac parte dintr-un ansamblu vizual bine gândit

 Flyerele sunt importante în lumea publicității pentru că oamenii le citesc. Atunci când aveți o mulțime de anunțuri care aglomerează un site web, este foarte posibil ca potențialii clienți să ignore anunțul dvs., chiar dacă este bine structurat.

Imaginați-vă că sunteți în cafeneaua preferată și vedeți un fluturaș colorat și afișat chiar la nivelul ochilor, în timp ce așteptați cafeaua. Probabil că l-ați observat. Imaginați-vă în vestiarul de la sală de gimnastică și vedeți un fluturaș uimitor în timp ce vă îndreptați spre aparate. S-ar putea să vă opriți și să aruncați o privire rapidă.