Importanța imprimării broșurii ca instrument de marketing În această zi, mulți proprietari de afaceri fac greșeala de a părăsi marketingul în favoarea marketingului digital. Broșurile joacă un rol important în stimularea afacerii dvs. și fac o declarație către clienții dvs. Efectuează eficient comunicarea între o organizație și publicul țintă.

În războiul digital și tipărit, este important ca întreprinderile să aibă o strategie integrată de marketing. Deci, de ce serviciile de tipărire a broșurilor reprezintă un instrument important de marketing? Iată câteva dintre punctele importante:

Marketingul eficient: o broșură tipărită împreună cu ziarele sau revistele funcționează bine. Aceasta este una dintre modalitățile de a crește vizibilitatea și marketingul companiei dvs. De asemenea, ajută la atingerea audienței vizate. Broșura conține informații specifice despre compania dvs. și despre produsele fără spațiu comun.

Acces ușor: o broșură este ușor de citit și de accesat. S-a observat în comportamentul omului că oamenii / clienții au tendința de a reveni la broșuri la o dată ulterioară. Luați, de exemplu, un meniu restaurant, broșuri turistice, broșuri de bijuterii. Toți au șanse mai mari de conversie în fața publicității digitale.

Atenție indivizată: pe de altă parte, broșurile se pot concentra în totalitate pe afacere și pe ofertele sale, obținând astfel atenția totală a tuturor potențialilor clienți care navighează prin intermediul acestora. Cu toate acestea, cheia este de a face conținutul atât de interesant și informativ, de a-l susține cu imagini adecvate și de a include o chemare la acțiune.

Branding consecvent de afaceri: Informațiile digitale sunt doar câteva minute. Rata la care sunt navigate paginile nu este mai mare de 3 secunde pe pagină. Aceste statistici sunt clare pentru a preciza că atenția acordată este pentru o durată limitată. Este ușor de accesat și citit în comparație cu conținutul dintr-un e-mail sau un site Web.

Cost – eficient: în comparație cu alte tipuri de publicitate, broșurile pot salva proprietarii societății de o sumă considerabilă de bani. Imprimarea unei cantități mari de broșuri vă va permite să aveți o reducere mare a costurilor, care pot fi utilizate pentru distribuția ulterioară. Calitatea și tipărirea sunt de obicei durabile, ceea ce face ca broșura să arate foarte bine după o anumită perioadă de timp.